<BGSOUND SRC="http://www.dewegvanhethart.com/gebeden/exile.mid" LOOP=INFINITE>

 

Bidden, hoe doe je dat?
Voor mij is gewoon uitspreken, wat in mijn hart leeft, terwijl ik mij richt tot God, of Jezus. In mijn eigen woorden. Soms is ook een bestaand gebed heel bruikbaar. Maar naar mijn mening, moet je het dan wel met heel je gevoel, heel je hart, uitspreken, niet als een van buiten geleerd lesje.
Mijn gids, mijn beschermer, zei mij daarover: als je jezelf met heel je hart tot God richt, wordt je tot in de hoogste hemelen gehoord! Liefde, is het sleutelwoord!

En gebruik niet alleen de kracht van het gebed, om Zijn hulp in te roepen, als je in nood zit, maar juist als je dat ook bij je goede vrienden doet, deel ook je vreugden met Hem! Zeg dank voor de vreugden in je leven!

Het leven is een leerschool, en dat is volgens mij o.a. ook een reden, dat God niet de kastanjes voor ons uit het vuur haalt, maar het ons zelf vaak laat oplossen, omdat we daarvan kunnen leren, we daardoor groeien in liefde, en mededogen, en sterker worden. Ik bid daarom vaak om kracht, hulp daarbij, en inzicht. En bedank daar steeds ook voor.

Ik vind het een zeer prettige gedachte, dat wij er op deze aarde niet alleen voor staan, maar dat er een kracht is, die tot een ieder zijn beschikking staat, en waar wij ons op elk moment van de dag tot kunnen richten, waar wij ons ook bevinden. Je staat er niet alleen voor! Er wordt van je gehouden!
Je kunt jezelf in de verste verten niet voorstellen, hoeveel!

Het enigste, dat jij hoeft te doen, is zelf de eerste stap te zetten! Jezus heeft mij gezegd, toen ik mijzelf tot Hem richtte, dat Hij zo blij was, dat ik naar Hem toegekomen was. Dat Hij zag, dat ik het moeilijk had, maar dat God Hem gevraagd had, te wachten, totdat ik naar Hem toe zou komen. En dat Hij daarom zo blij was, dat ik gekomen was, zodat Hij mij kon helpen!

God houdt namelijk zoveel van ons, dat Hij onze eigen vrije wil respecteerd. Als we ervoor kiezen, om het zonder Hem te doen, dan respecteerd Hij die keuze.

Ik heb hier enige gebeden voor je, die ikzelf heel mooi vind, en die misschien een hulp voor je kunnen wezen. Als je zelf nog een mooi gebed hebt, dat hierbij past, en mij dat op wil sturen, dan zou ik dat erg leuk vinden!

in liefde, Anneke

stuur me een email
 

      Ik zend je mijn Licht en mijn Liefde, Open je hart voor mij, Ik ben altijd bij je, en Ik heb je zo intens lief!

Neem een kijkje in mijn pagina's met gebeden:

Voor je rust, en ter inspiratie, bekijk deze mooie flash presentaties:
(pagina opent in nieuw verster)

  

  

Deze website is ęCopyrighted.
Het is niet toegestaan, om zonder mijn uitdrukkelijke toestemming, enig materiaal van mijn website, mijn teksten, gedichten, afbeeldingen, enz. waar copyright op staat, op enigerlei wijze te distribueren en/of te publiceren, op wat voor manier dan ook. Vraag het even, en vermeld mijn naam, en geef een link naar mijn pagina, op dezelfde pagina als waar het geplaatst is. Natuurlijk mag je wel alles voor eigen gebruik uitprinten.