Al deze CD's zijn prachtig, en uitermate geschikt om jezelf te helen en om bij te mediteren. Ze zijn mij allemaal zeer dierbaar, en ik heb ze stuk voor stuk zeer intensief gebruikt, gedurende mijn proces van zelf heling. Ook hebben ze mij geinspireerd bij het schrijven en schilderen. Muziek is een zeer goed hulpmiddel om jezelf te helen, het kan troost geven en je kunt er bij tot rust komen.

Gordon Jeffries - Pachalbel Canon

 

Instrumentaal. Dit is de allermooiste versie van Johann Pachalbel' Canon in D. Op deze CD is dit klassieke muziekstuk te horen met mooie vioolmuziek samen met oceaangeluiden. Heel rustgevend en zeer geschikt op mee te mediteren, en om jezelf te helen. De Canon van Pachalbel kun je op diverse pagina's van mijn website horen, o.a. op de sitemap, en je hoort hier ook een versie van dit prachtige muziekstuk. 

 


Alleluia & Kyrie - Robert Gass & On Wings of Song

 

Op deze prachtige CD staan 2 muziekstukken, die gezongen worden als een mantra.
Het eerste stuk is Alleluia op de muziek van Johann Pachalbel's Canon in D. Het tweede stuk is een prachtig Kyrie Eleison. 

 

Sweet People - Summer Dream

 

Instrumentaal. Mooie rustgevende muziek. 

 

Enya - Shepherd Moons

 

Met zang, keltische muziek. Deze Ierse zangeres heeft een prachtige stem, heerlijk om naar te luisteren. Dit is haar website

 

Enya - Memory of Trees


 

Met zang, keltische muziek. 

 

Loreena McKennitt - Mask and Mirror

 

Met zang, keltische muziek. Ik ben een grote fan van deze Ierse zangeres. Ze heeft een prachtige stem, en schrijft prachtige spirituele teksten! Luister naar het prachtige nummer: The dark night of the Soul.....
Op haar website kun je haar muziek horen.

 

Loreena McKennitt - The Book of Secrets

Met zang, keltische muziek. Ook deze CD van Loreena McKennitt is prachtig, het nummer Dante's Prayer dat hierop te horen is, trof mij meteen diep...

 

 

Gomer Edwin Evans - Childrens Music


Instrumentaal. Zeer rustgevend. Heel geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Deze muziek is uitermate geschikt bij het helen van je innerlijke kind! Heel warm en liefdevol. Deze muziek heeft mij mede geinspireerd bij het schrijven van sprookjes. 

 

Sacred Spirit


Deze prachtige CD  met indiaanse muziek met zang vind ik persoonlijk een van de mooiste op dit gebied.

 

Hein Braat  Gayatri Mantra / Maha Mrityeonjaya Mantra

Luister naar deze  mantra CD Gayatri Mantra / Maha Mrityeonjaya Mantra, die niemand mooier kan zingen dan Hein Braat met zijn prachtige diepe bas. Luister om stil en weer heel te worden...........Ook een goed hulpmiddel om te gronden!
Op zijn website kun je zijn muziek horen.

Krishna Das Pilgrim Heart

  Een aanrader!

Een prachtige CD, Krishna Das zingt kirtans en begeleidt deze muzikaal, 
op een manier die uitnodigt om mee te zingen. Al zingende verstilt je denken, en is er op een bepaald moment alleen nog maar de muziek. Zo  kun je in zelf  tussen en langs blokkades door glijden, naar de kern van je zijn.

Maar het is natuurlijk ook gewoon heerlijke muziek om onderweg in de auto,
of  thuis tijdens het schoonmaken naar te luisteren!

kijk  hier  voor meer info over deze  prachtige CD
 

Mark Knopfler Screenplaying

 

Wellicht ken je Mark Knopfler van Dire Straits en de  geweldige nummers Money for Nothing en Brothers in Arms. Zijn solo albums  zijn ook zeer de moeite waard. Het album screenplaying is een  verzamelalbum en volledig instrumentaal.

Laat je bijv. raken bij nummer 6 en 8 : A Love Idea en Last Exit to Brooklyn, zo teder, zo liefdevol....

en het nummer Once Upon a Time - Storybook Love... is als een sprookje....ik voel in mijzelf  in de  vroege ochtend  de  zon net opkomen, de  ochtend dauw die op de  bloemen ligt en de stilte van de  natuur in de vroege ochtend, als  een sprookje!

De nummers  erna. Morning Ride en The Friends Song leiden je door   je eigen sprookjesbos, en  laten je dansen  door een   bos  met  mooie bomen, met dieren en elfjes  en feeёn, en alles houdt van je!  Guide my Sword en  A Happy Ending begeleiden je verder op je innerlijke wandeling,  je innerlijke ontdekkings reis. Zie  hoe mooi je bent! WildTheme helpt je je innerlijk licht te  laten schijnen, in al zijn  schoonheid, kracht en eenvoud.

op youtube:

Once Upon a Time - Storybook Love
Wild Theme